Financiële administratie


Boekhouding

Zelf de boekhouding doen kost veel tijd en energie en kent heel wat haken en ogen. Onze ervaren en professionele boekhouders verzorgen een nauwkeurige en betrouwbare geautomatiseerde administratie. De daar uit voortvloeiende belastingaangiftes zoals omzetbelasting en vennootbelasting zullen door ons tijdig bij de Belastingdienst worden aangeleverd.


Loonadministratie

Bij aanlevering van maandelijkse gegevens voor loonverwerking zullen wij zo snel mogelijk de loonstroken voor uw werknemers verstrekken. Wij blijven voortdurend op de hoogte van eventuele wijzigingen in belastingen, van pensioenfondsen en de CAO.

Bij vragen of problemen over de door u aangeleverde gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Zodat de verwerking van de lonen geen vertraging hoeft op te leveren.


Personeelsadministratie

Wij kunnen voor u de arbeidsovereenkomsten verzorgen, zoals contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd, verlengingsbrieven voor contracten van bepaalde tijd en een personeelsdossier aanleggen en een loonadministratie opzetten. Eventueel de werknemer aanmelden bij een pensioenfonds en/of een verzekeringsmaatschappij.